00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

שיתוף מהמטבח הפרטי

[אוכל לסטודנטים] - עוגת מייפל ואגוזים

 

 

מורצ`וק, נתחיל עם עוגה קלה, פשוטה, מהירה להכנה, המצרכים זמינים ואין תירוצים.

גם בטוסטר אובן הקטנטן שלך, זה נכנס.

לגבי הטעם - לא מפרטת, שיישאר לך להפתעה.

זה יכול להיות יופי לארוחת בוקר, לקחת להפסקת עשר, לארוחת ערב קלה ולאירוח. רק שלא בטוח שאם את מארחת מספיקה תבנית אחת של אינגליש-קייק.

קדימה לעבודה.

 לערבב בקערה: 3 ביצים, כוס סוכר, כוס שמן.

להוסיף: גביע גבינת סקי 5%

להוסיף: 2 כוסות קמח, 1 שקית אבקת אפיה.

לערבב היטב.

לצקת ל-2 תבניות אינגליש קייק. [צריך להגיד לך לשמן לפני את        

                                                 התבניות?]

לפזר מעל אגוזי מלך קצוצים דק או עבה או גרוס. מה שבא לך. אפילו שלמים.

על חום של 170 מעלות,

למשך 45 דקות.

איך שיוצא מהתנור, במקרה שלך טוסטר אובן, לזלף בנדיבות סירופ-מייפל מעל.

לגבי הטעם... מקווה שתדווחי, מה זה מזכיר לך.

רוצה לראות איך זה נראה ??? הכנתי לך הפעם בתבניות אישיות.

 

 

 

פעם ראשונה להכין לפי ההוראות.

לא להשמיט שום דבר ולא להוסיף שום דבר.

אחרי זה אפשר לגוון: במקום גבינה אפשר גביע שמנת של פעם

במקום 3 ביצים אפשר 4 ביצים

במקום אגוזי מלך אפשר כל סוג של אגוזים שאת אוהבת.

קמח - רק רגיל עם אבקת אפיה.

 

 

אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

12 תגובות

מאילו מדינות מבקרים
free counters
בחירת העורך
אלבום תמונות בתפוז
פתגם היום/ציטוט היום
  • "אוכל, הוא בעצם סמל לאהבה. כשמכינים אותו..
ביקורת מסעדות
עיצוב מטבחים
"הקוראים המשפיעים"
  • בדידותו של קורא המחשבות
  • "המאמינים"
מוצרים-סקירות/המלצות
קוביית קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אילה56 אלא אם צויין אחרת