00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

סמבוסק חומוס - מהמטבח העירקי

 
 
איזה מזל יש לו לצמוד (הבבלי) עכשיו שהיורשת התחיילה ואני מוצאת את עצמי כמעט בחוסר מעש אחרי העבודה :-) . מגיעה לבית מסודר, מתוקתק.
 
ספרים - לא עכשיו, אין לי ממש ראש לזה, אינטרנט בשעות הערב בדרך כלל. מה, שאתחיל לסרוג? חחחח. אפילו כפתור לא יודעת לתפור.
 
אז יש לו בהחלט מזליקה קטנה שמבלה שעות במטבח גם מאהבה.
 
וחברת`ס, יש תקווה לראות אותי במהרה.
 
 
 
 
 
 
סמבוסק חומוס - מהמטבח העירקי
 
 
20 גר` שמרים (בקוביה)
1 כף סוכר
4 כוסות קמח
חצי חבילה חמאה
1/4 כוס מים
1 חלבון
1.5 כוסות מים
 
שמן לטיגון
 
 
למילוי
 
1 קופסא שימורי גרגרי חומוס מסוננת
מלח, פלפל לבן
1 כף כמון
קורט בהרת
 
 
 
 
 
לשטוף היטב את גרגרי החומוס ולטחון במעבד המזון.
 
להמיס את השמרים ברבע כוס מים פושרים, לפזר מעל סוכר ולתת לתערובת לתסוס.   להניח את הקמח בקערה וליצור גומה. להכניס לגומה את תערובת השמרים והחמאה וללוש תוך הוספת מים הדרגתית לבצק חלק.  לכסות במגבת ולהניח לתפיחה.
 
 
 
 
 
 
לקמח את השיש ולרדד את הבצק. ליצור עיגולים או מרובעים. להניח כפית מילוי בתוך כל פיסת בצק ולקפל לשניים.
 
למרוח את קצוות הבצק בחלבון ולהניח להתפחה שניה כ 35 דקות.
 
לחמם שמן לטיגון עמוק ולטגן את הבצק עד הזהבה.
 
 
בתיאבון
 
אלינוער

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

53 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת