00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

פלאו בג`יג` - צלי עוף ואורז אדום מהמטבח העירקי

 
 
 
פלאו בג`יג` - צלי עוף עם אורז אדום (מתכון עירקי)
 
 
10 שוקיים
שמן לטיגון
1 בצל גדול קצוץ
2 עגבניות קלופות וקצוצות
מלח ופלפל שחור
1 כפית פפריקה מתוקה
קופסא קטנה רסק עגבניות
2-3 כוסות מים
 
2 כוסות אורז
 
 
 
לחמם בסיר או סוטאז` את השמן. לטגן את הבצל ושוקי העוף עד הזהבה.
 
מוסיפים מלח, פלפל, פפריקה ורסק עגבניות. לצקת מעל מים עד
כיסוי העוף. לבשל על אש נמוכה כ 45 דקות.
 
מוציאים את העוף מהסיר ומניחים על צלחת הגשה.
 
 
 
 
 
 
מוסיפים לסיר את האורז. מרתיחים ומורידים את האש לנמוכה. מבשלים כ 15 - 20 דקות. להוריד מהאש. לכסות את הסיר במגבת, מעליה להניח את המכסה ולהשאיר כך כ 10 - 15 דקות.
 
להגשה: מניחים את האורז על צלחת ומעליה את שוקי העוף.
 
המהדרין יטגנו צימוקים ויוסיפו לאורז המבושל.
 
 
סופ"ש קסום
 
אלינוער
 
 
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

67 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת