00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

מרק דלעת

 
 
אז מה אם יש לנו חורף מזוייף, עדין שווה לשבת עם קערת מרק מהביל וסמיך שאפילו לא משמין.
 
 
 
 
 
מרק דלעת
 
700 גר` דלעת מקולפת וחתוכה לקוביות קטנות
1 בצל גדול
3 שיני שום
1/2 כפית כמון
1 כפית פפריקה מתוקה
מלח ופלפל לבן
1 כף חמאה
4 כוסות מרק זך או מים
1 כף תוכן גרעיני דלעת או אחרים
1 כף שמנת - לא חובה
 
 
 
 
לחמם סיר על אש בינונית. להוסיף את החמאה ולתת לה להשחים מעט. להוסיף את הבצל והשום ולבשל עד שקיפות. להוסיף את הדלעת ולערבב. לבשל כ 5 דקות.
 
 
להוסיף את התבלינים ולערבב. להוסיף את המרק / או מים ולהביא לרתיחה. להוריד את האש ולבשל עד התרככות הדלעת.
 
 
 
 
לקרר את המרק. לרסק בעזרת בלנדר ידני או מעבד מזון. להחזיר לסיר ולחמם שנית.
 
לצקת לצלחת ולפזר למעלה גרעינים. לאכול AS IS  או להוסיף 1 כף שמנת באמצע.
 
 
בתיאבון לכולם.
 
אלינוער

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

24 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת