44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

חביתת תרד תורכי

חביתת תרד תורכי
 חביתת תרד תורכי
 


 
 

החומרים:

סיר פסטה
מחבת טפלון רחב
צלחת
מגבת נייר
2 ק"ג תרד תורכי
1 ביצה
2 כפות פרורי לחם
4 כפות גבינת קצקבל או צהובה אחרת (אפשר יותר)
כף גדושה שום כתוש קפוא או שיני שום כתושות כרצונכם
קורט מלח
קורט פלפל גרוס
מעט שמן רגיל לטיגון

 





אופן ההכנה:
שוטפים את התרד וחותכים לשנים. מבשלים בסיר עד שמתרכך וסוחטים היטב.
אחרי שמתקרר מעט קוצצים דק, מעבירים לקערה,מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים היטב.
מחממים מחבת שמרחנו אותו בשמן עם מגבת נייר.
מעבירים את התרד למחבת ומהדקים היטב, מטגנים על צד אחד כ-7 דקות על אש לא גדולה.
הופכים לצלחת. משמנים שוב את המחבת בטיפת שמן.
מעבירים את החביתה למחבת ומטגנים שוב כ-7 דקות.
להגיש חם או קר כרצונכם.

בתיאבון






אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי     + HIT

 

מטה החברים של אודי, אלדד ז"ל
וגלעד שליט יבדל לחיים ארוכים
פרטים באתר הבנים
 
  


המטבח של מאיר השמן


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

42 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
תגיות
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת