22
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המסע לעמק החלומות

ההזמנות שלי


שקט בבקשה......הבלוגרים ישנים.....!!!

 
 
שקט...שקט בבקשה
אתם לא רואים שהבלוגרים ישנים
כן נעשה כאן כיבוי אורות מוקדם
השערים ננעלו
והבלוגרים לישון הלכו
 
מה קרה שישנתם מוקדם היום?
בעצם כבר כמה ימים שהבלוגיה שקטה
רק רוחות רפאים שדים...ואני כאן מסתובבים.....
 
אפילו רשומות חדשות אין.....
 
טוב בקיצר
נכנסתי למטבח תוך שעה תיקתקתי את השבת
 
 
טיגנתי שניצלים
הפעם כמו אחותי
עם קמח ולתוך הביצה שמתי פלפל שחור, מלח וחרדל
חצי כבר נאכל, כמו גרעינים השניצלים
 
 
לקחתי גוש בשר ארוך
דחפתי לתוכו שום 2-3 פלפל שחור אנגלי
ועלי דפנה, ושפכתי יין
בתנור.....עוד מעט יהיה מוכן והריח בבית מדהים
 
לקחתי
תפוחי אדמה, עגבניות, פלפלים, קישואים
תבלינים
מלח פלפל שחור קצת מרק עוף כורכום פלפל אדום
שמתי עלי דפנה
בתנור שעה וחצי רך כמו חמאה מעדן
 
 
לקחתי חזה עוף
עם פילפלים ירוקים ואדומים
טיגנתי בצל שיהיה קצת שחום הוספתי את החזה רצועות חתכתי
את הפילפלים טיגנתי מעט, הוספתי מרק עוף, פלפל שחור
כמה דקות רתיחה
ומחר במקום אכניס לתוך עלי פילו
 

פיטריות מוקפצות


מצרכים
250-300 גרם פיטריות שמפניון
מטעם שמן זית
פלפל שחור ומלח
כפית שום כתוש
30 גרם אגוזי מלך שבורים גס
שלוש רבעי כוס יין אדום יבש
כף וחצי פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה
את הפיטריות מקפיצים על מחבת חם מאוד, שחומם מראש. טיגון הפיטריות נעשה בחום גבוה.

1. שופכים למחבת שחומם מראש מעט שמן זית, את הפטריות, מלח ופלפל שחור ומקפיצים משך 5-7 דקות על חום גבוה. במהלך ההקפצה מוסיפים שמן זית על פי הצורך על מנת למנוע חריכה של הפטריות. לכל אורך הכנת המנה יש להקפיץ את הפטריות למנוע חריכה שלהן.

2. לאחר שהפיטריות התכהו, מוסיפים כפית שום כתוש ו 30 גרם אגוזי מלך שבורים גס וממשיכים להקפיץ את הפיטריות עוד כ- 2 דקות. יש לשים לב לא לטגן יותר מדי את האגוזים כיון שהם עשויים לקבל טעם מר.

3. מוסיפים למחבת את היין וממשיכים להקפיץ עוד כ 3-4 דקות עד שהיין מצטמצם.

4. מוסיפים את הפטרוזיליה ומיד מורידים את המחבת מהאש.

הגשה
מגישים את הפטריות על צלחת שטוחה ומפזרים פטרוזיליה קצוצה מסביב

זה מתכון שמצאתי באחד מספרי המתכונים שלי
 
 
ולסיום לקחתי עוף שוקיים אנחנו אוהבים
חתכתי גזר, תפוחי אדמה קטנים עגולים
תבלינים ולתנור
 
שעה בלי לשבור ראש והשבת מוכנה
סלטים חיים במקום
כרוב לבן, סלט ירקות, שומר, תירס,
וזהו
 
מחר צוהרים לישון בכיף כשהכל מוכן והבית נקי ומצוחצח
 
מחכה שהבשר בתנור יהיה מוכן
כל היתר כבר מוכן עטוף בנייר כסף במקרר
המטבח מצוחצח

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

10 תגובות

ארכיון פוסטים
נקה
קוד חופשי

הבלוג של הלב מזהב

קוד חופשי
הומלץ על ידי ה-בלוג
קוד חופשי
ההזמנות שלי

ארכיון פוסטים
נקה
קוד חופשי

הבלוג של הלב מזהב

קוד חופשי
הומלץ על ידי ה-בלוג
קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל הלב מזהב אלא אם צויין אחרת