44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

ריבת תפוז סיני קומקווט 4

ריבת תפוז סיני קומקווט  4

ריבת תפוז סיני קומקווט  4






החומרים:
2 סירים 26 עם תחתית עבה
3 ק"ג קומקווט
3 ק"ג סוכר
כפות עץ
צלחת
צנצנות עם מכסה סובב מחוטאות

אופן ההכנה:
שוטפים ומייבשים את הקומקווט היטב.
חורצים איקס בתחתית כל פרי.
שוקלים את התפוזים ואת הסוכר
11/2 ק"ג פרי לכל סיר מכסים ב-11/2 ק"ג סוכר.
משאירים כך לעוד לילה שלם עד שמיץ הקומקווט מרטיב את הסוכר.     (לא להכניס את 3 הק"ג לסיר אחד)



מדליקים אש ומביאים לרתיחה. ומורידים את הלהבה לבינונית על סף רתיחה.
בוחשים את התפוזים עם הסוכר כדי למנוע היווצרות גושים . בדרך זו הסוכר נמס מהר.
מצמצמים את הנוזל עד שהנוזל בקושי יפול מהכף.
מוזגים לצנצנות עם מכסה סובב שחטאנו מראש.
רושמים תאריך.

כך מחזיק שנה ויותר אם נשאר.
בתאבון



אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי

   

http://סיוע-בביטוח-לאומי-וזכויות-נכים-חינם.com

 

המטבח של מאיר השמן


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

26 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת