44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

פירות יבשים ממולאים בכבד עוף

פירות יבשים ממולאים בכבד עוף

פירות יבשים ממולאים בכבד עוף


החומרים:
600  גרם כבד עוף
20 תמרים
20 משמשים
20 דבלים
20   שזיפים
200 גרם צימוקים
1/2 + 1/2 1כוס יין פורט /אחר
4  כפות שמן
 קורט מלח
 קורט פלפל
 קורט פפריקה
 קורט קינמון
 קורט טימין
1  בצל גדול קצוץ

אופן ההכנה:
חותכים את הכבד לקוביות בגודל שיתאים למילוי הפירות
מכינים משרה מחצי הכוס יין הפורט הראשונה והתבלינים.
משרים את קוביות הכבד לחצי שעה.
משרים את הפירות במים לפחות שעה שיתפחו.
ממלאים את הפירות בכבד.

בסיר רחב (או במספר סירים) מחממים את השמן,
קוצצים את הבצל ומזהיבים.
מוסיפים את הצימוקים ואת התבלינים ואת חצי הכוס היין השנייה.
מקטינים את האש ומבשלים כמה דקות.
מכניסים בעדינות את הפירות הממולאים ומבשלים
על אש קטנה מאוד כ-40 דקות.
מגישים חם.
מי שרוצה יכול להכניס לפרי מחית כבד.
בתאבון
אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי 

http://סיוע-בביטוח-לאומי-וזכויות-נכים-חינם.com

המטבח של מאיר השמן

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

28 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת