00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

תפוחי אדמה מעוכים של אסנת

תפוחי אדמה מעוכים של אסנת
מתכון שכולם אוהבים, קל להכנה, יפה להגשה.
 
הם יכולים להיות קטנים או בגודל בינוני,  חישוב הכמות תלוי במנה שאתם רוצים להגיש לסועד .
מבשלים אותם בקליפתם,   אחרי שטיפה יסודית, בישול חלקי בלבד.
מסננים.
ועכשיו הפואנטה.
לכל תפוח אדמה בקליפתו, נותנים מהלומה בפטיש שניצלים, אבל כזאת שימעך קלות, ולא יותר מזה. הוא מתבקע קצת באמצע, ועדיין שומר על צורה, לא לקווצץ אותו לגמרי כי יש המשך.
לחמם תנור ל- 180 מעלות.
בתבנית אפיה גדולה ושטוחה,
לסדר את התפוחי אדמה באופן שחלקם הסדוק כלפי מעלה,
למרוח במברשת סיליקון/או אחרת שמן זית על פני התפוחי אדמה.
לפזר מלח גס בנדיבות (הם בושלו ללא מלח).
לפזר פלפל גרוס טרי, או פלפל שחור טחון מעל, כמה שאוהבים חריף. עלי רוזמרין,
ולהכניס לאמצע התנור. לאפות עד שמשחים.
לאכול ולהתמוגג.  
 
 
מתכון של הבת שלי , שהיא בשלנית מעולה בנוסף להיותה חכמה, יפה, אופה ומוכשרת בשלל תחומים אחרים כמובן.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

תגובות אחרונות
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
תגובות אחרונות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת