00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל טעים ומגוון במטבח של דליה(אילנית12)

סברינה







עוגה טעימה ומומלצת,שימו לב להערות בסוף המתכון.
כוס מידה 200 מ"ל
 
חומרים:
5 ביצים מופרדות
1 כוס סוכר
1 כף קמח תופח
5 כפות סולת
 
לסירופ:
1 כוס סוכר
1 כוס מים
2-3  כפיות תמצית וניל
2-3 כפיות תמצית רום

לציפוי:
2 מכלי שמנת מתוקה
4 כפות אבקת סוכר
 
הכנה:
-  מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקבלת קצף נוקשה
 -  מערבלים היטב את החלמונים עם הקמח והסולת.אם התערובת סמיכה מאוד להוסיף 2 כפות מים.
- מקפלים את החלבונים לתוך תערובת החלמונים כול פעם שליש מכמות הקצף.
-  שוטחים את התערובת לתבניות  מיוחדות לסברינה או לתבנית עגולה 24 .
- אופים כ 45 דקות 180 מעלות,או עד שקיסם יוצא יבש
- הכנת הסירופ: מביאים לרתיחה את הסוכר והמים ,ומבשלים עד שהסוכר נמס,מסירים מהאש 
- ומוסיפים את הוניל והרום.
 - מוציאים את העוגה/עוגות מהתנור ודוקרים בעדינות בקיסם את העוגה (כדי שהסירופ יחדור לתוך 
- העוגה)יוצקים את הסירופ החם ומצננים.
-  מקציפים את השמנת מתוקה עם אבקת סוכר ,מצפים ומקררים במקרר. 
 
הערות:אחרי שהוספתי את הסירופ,מרחתי ריבה על העוגה ולאחר מכן הוספתי את הקצפת. לכן שמתי בסירופ חצי כוס סוכר ולא כוס.ובמקום הוניל שמתי ברנדי .העוגה טעימה מאוד.
שבת שלום
 
אם אהבתם ליתצו MAX IT
מקור:ספרון מתכונים ישראכרט
 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

22 תגובות

תגיות
תגובות אחרונות
המתכונים שלי גם פה
גם אני ב foodpage.co.il
קוביית קוד חופשי

מוזמנים לבלוג נוסף שלי שעוסק:

בהמלצות לספרים,בריאות,צרכנות,

תמונות מטיולים ועוד.

כדאי להתעדכן במייל/במסר.

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2159924

קוד חופשי

זכויות היוצר על התמונות

והתכנים  שייכים

לאילנית12(דליה)

אין לשכפל,להפיץ ,לצלם,

להעתיק,למכור,לפרסם,

או לעשות כל שימוש מסחרי

מתוכן הבלוג.

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אילנית12 אלא אם צויין אחרת