00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

Hungry for Taiwan

אספרגוס בנוסח שאנדונג

המנה הבאה מגיעה אלינו ממחוז שאנדונג שבמזרח סין, היא קלילה ומציונת כירק מלווה כמעט לכל מנה 
 
 5 דקות                     דרגת קושי  -  קליל
 
רכיבים: 
 
500 גרם אספרגוס חתוך למקלות באורך 3-4 ס"מ (ניתן להחליף בשעועית ירוקה)
סיר עם מים רותחים
 
לרוטב:
 
1 כף רוטב סויה
1 כפית שמן שומשום
מספר טיפות שמן צ`ילי (6-7 טיפות יספיקו)
1 כפית שומשום
 
אופן הכנה:
 
לבשל אספרגוס במים רותחים למשך 2-3 דקות, לקרר עם מים (עדיף מי קרח) ולהשאיר בצד.
 
 
לערבב את חומרי הרוטב בקערה.
 
 
להוסיף את האספרגוסים המבושלים ולערבב היטב...
 
 
בתיאבון :)
 
 
אמיר אריה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

15 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל arieamir אלא אם צויין אחרת