00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל טעים ומגוון במטבח של דליה(אילנית12)

פנקייק

 


מתכון מוצלח שקיבלתי מחברתי נירהמ1
בתמונה  השניה הגולשת  שרית-ב הכינה וצילמה את הפנקייק
 
כוס מידה שהשתמשתי:200 סמ"ק
 
חומרים:  בערך כ 5 יחידות
1כוס קמח לבן
1/2 כוס חלב
2 ביצים טרופות היטב
3 כפות סוכר
1 סוכר וניל
3 כפות שמן
1/2 כפית אבקת אפיה (אפשר להשתמש גם בקמח תופח ואז לוותר על אבקת אפיה)
1/4 כפית מלח
2 כפות רום (אלכוהולי) או ברנדי (אפשר לוותר, אבל האלכוהול מוסיף טעם)
אני שמה גם מעט גרידת לימון
קוביות חמאה
סירופ מייפל סירופ שוקולד או סירופ מריבה טובה (אני זילפתי ריבת חלב)

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה מערבבים קמח, סוכר, אבקת אפיה ומלח. עושים גומה גדולה באמצע התערובת.

2. בקערה אחרת מערבבים ביצים, חלב, שמן ורום. מוסיפים את תערובת הביצים לתערובת היבשה. מוסיפים את גרידת הלימון (אופציונלי).

3. בוחשים עד שהתערובת סמיכה וחלקה, ושופכים את הנוזלים לתוך הגומה שבחומרים היבשים.

4. בעזרת מצקת שופכים מהתערובת למחבת משומנת קלות בחמאה או בשמן קנולה (כרבע כוס מהתערובת לפנקייק אחד).

5. מטגנים על אש בינונית למשך כ- 2 דקות בכל צד.

הגשה:
לפני ההגשה, כשהפנקייק`ס עדיין חמים, שמים מעל קוביות חמאה קרה אותה שופכים בנדיבות סירופ מייפל אמיתי (קנדי), אפשר גם עם סירופ שוקולד, או סירופ מריבה טובה ומגישים מיד.
 
יום קסום לכולם.אילנית12
 
 
 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

41 תגובות

תגיות
המתכונים שלי גם פה
גם אני ב foodpage.co.il
קוביית קוד חופשי

מוזמנים לבלוג נוסף שלי שעוסק:

בהמלצות לספרים,בריאות,צרכנות,

תמונות מטיולים ועוד.

כדאי להתעדכן במייל/במסר.

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2159924

קוד חופשי

זכויות היוצר על התמונות

והתכנים  שייכים

לאילנית12(דליה)

אין לשכפל,להפיץ ,לצלם,

להעתיק,למכור,לפרסם,

או לעשות כל שימוש מסחרי

מתוכן הבלוג.

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אילנית12 אלא אם צויין אחרת