00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אבא עובד וכל מה שמסביב

קוביית פרטים אישיים

אגריסטדה - עוד מתכון בלקני מפי חסוס

ערב טוב קרידס אי קרידוס
מה שלונכן?
התגעגתן?
 
אני רוסה מעלה פה עוד מתכון,סה קסת חמוס כומו לימון מה עושה בפה מיצין...
אתן מרגישין? חחחחח
 
סה עוד מתכון מארסות הבלקן מה קוראין אותו אגריסטדה,סה אני אוהב מאוט מאוט.
אמפאסמוס?מתחילין - סי?! סי.
 
מה סריך:
דוס טרס כפות שמן(2-3)
2 כפות קמח
2 ביצין
2 לימון
2 כוסות מים
מלח
פלפל
 
שתי אפשרויות אפשר לעשות סה מאכל
אונו:דג בורי סה חתיכות גדול גדול
דוס:חסה של עוף או כרעיים.
 
בוואנו - מתחילין....
לא מדליקין אש

שמין בסיר קצת שמן, 2 כפות קמח,מערבבין טוב טוב טוב את הקמח אי השמן עד שנהיה כומו דבק כסה אי אז מוסיפין 2 ביצין חומות,סתן סתן אני סוחק.

למה היה תימני אחט אסלי במסעדה ושאל אותי אם יש לי ג`חנון ושתי ביצין חומות?

אני ישר הבנתי מה הוא אומרררררר,אמרתי לו יש לך בתוך המכנסיין אי סילקתי אותו ממסעדה סי?- סי

 

מערבבין טוף טוף עד שנהיה עיסה,מוסיפין מיץ סחוט מ- 2 לימון,מלח פלפל אי מים מהברז,2 כוסות סי?! - סי.

 

זה מתכון קסת יותר מסובך,אני מקווה אסטה טונטו יידע איך עושין.

 

אם אתן רוצין לעשות עוף,שמין אותו בינתיים במים שיתבשל קסת,יהיה לבן כומו ברבוררררר.

אם אתן רוצין לעשות דג לשים אותו קסת במחבת עם קסת שמן ולסובב שתיין  שלוש פעמין.

 

 עכשיו מדליקין את האש,מה כל העיסה שמה נמסאת אי מערבבין כל הזמן בלי להפסיק עד שמתחיל לעשות בועות סי?סי

לא להפסיק,עשר דקות או רבע שעה.

אח"כ לוקחין את העוף או הדג אי מכניסין בפנים אי סה טעים שיגעון שיגעון.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

18 תגובות

הרשומות הנצפות ביותר
תמונת המזל שלי

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל gils33 אלא אם צויין אחרת