44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

ריבה מתפוז סיני קומקווט

ריבה מתפוז סיני קומקווט

ריבת קומקוואט (תפוז סיני )




חומרים :

סיר שטוח 26 לפחות. כדי שכל הפרי יהיה על תחתית הסיר במשטח אחד
600 גרם קומקוואט
1 כוס סוכר חום
1/2 כוס דבש
1/2 1 כוסות מים
1 שורש ג`ינג`ר טרי באורך של כ- 3 ס"מ, קוביות קטנטנות

אופן ההכנה :



משרים את הפרי בסיר עם מים לכמה שעות ומחליפים את המים כדי להוציא חלק מהמרירות.

שוטפים היטב את  הפרי, מייבשים היטב, חורצים איקס קטן בכל אחד מהתפוזונים במקום החיבור של הגבעול לפרי.
 
מכניסים את התפוזונים על תחתית הסיר ומעליהם הסוכר והדבש
ומשאירים לפחות ל-4 שעות או יותר, הסוכר נרטב וכך נמס טוב יותר בבישול.
כאשר הסוכר רטוב לגמרי מדליקים את האש. מוסיפים את המים
והגינגר.
מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה, ומבשלים ללא כיסוי עד שהפרי משנה צבעו וחלק מהנוזל התעבה.  (בערך שעתיים).


מעבירים לצנצנת זכוכית מעוקרת עם מכסה סובב.
שומרים במקום אפל וקריר.


בתאבון

 
אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי 

 

http://סיוע-בביטוח-לאומי-וזכויות-נכים-חינם.com

 

המטבח של מאיר השמן

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

29 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת