00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של מיסיס

.

פודינג לחם מתוק

20/12/2009
 
 
הוא נקרא אומנם פודינג במקור, אך זו למעשה פשטידה במרקם רך. מביא זכרונות מילדותי, נפלא לימי החורף עם כוס תה. פשוט, טעים וקל.
 
מצרכים
 
1 חלה או לחם לבן, אפשר גם יבש
3/4 ליטר חלב
3/4 כוס סוכר
2 כפות דבש
2 כפות ריבה
קליפה מגוררת של חצי לימון
50 גרם חמאה מומסת
1/2 כוס צימוקים בהירים
3 ביצים
כף גדושה קינמון
1/2 ציפורן טחונה, אפשר לוותר אם לא אוהבים
3 כפות קורנפלור גדושות
 
הכנה
 
משרים את תוכן הלחם ללא הקליפה בחלב כ10 דקות בקערה גדולה. לא סוחטים. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים הייטב.
לא לחשוש אם מתפורר הלחם.
לשמן תבנית בגודל 30X20 ס"מ או בתבנית עגולה 20 ס"מ.
להכניס לתנור מחומם מראש ב180 מעלות ולאפות כ45 דקות עד להשחמה בינונית.
הפשטידה תופחת מעט ואמורה "ליפול" מעט לאחר שמתקררת.
אפשר להגיש עם קצפת, פירות וכו.. לנו הכי טעים ללא תוספות.
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל Mיסיס הייד אלא אם צויין אחרת