00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל טעים ומגוון במטבח של דליה(אילנית12)

תבשיל בשר עיראקי



תבשיל בשר ותפו"א
בדרך כלל העיראקים מכינים את זה הרבה
זה נקרא:"חמיס פתיתה".


החומרים:
חצי קילו בשר בקר טרי בקר /כבש ,אני השתמשתי ב"שפונדרה"
4 עגבנית גדולות בשלות אדומות מגורדות ללא הקליפה
2 כפות רסק עגבנית
מלח,פלפל שחור,פפריקה חריפה/מתוקה
תפוחי אדמה חתוכים לרבעים גדולים (כמות לפי הטעם האישי)
1 בצל גדול קצוץ דק דק
(לאחרונה התחלתי להוסיף תבלין לבשר.)
הכנה:
מזהיבים את הבצל בשמן מוסיפים את הבשר ,מחכים עד שהבשר משנה את ציבעו,מערבבים ומוסיפים
את שאר החומרים. מביאים לרתיחה.
מנמיכים להבה ומבשלים כ40 דקות-50 דקות(תלוי בסוג הבשר לעיתים לוקח שעה וחצי לכן יש צורך לבדוק מדי פעם אם יש נוזלים בתבשיל,לנעוץ מזלג או סכין בבשר ולבדוק אם התבשל))
עד לספיגת מרבית הנוזלים אש בינונית.

טעים מאוד.
המקור:בהשראת הספר: מטעמי עיראק עם כמה שינויים שלי.

תמונות מרודוס שביוון-חלק א'

http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1804379&r=1

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

28 תגובות

תגיות
המתכונים שלי גם פה
גם אני ב foodpage.co.il
קוביית קוד חופשי

מוזמנים לבלוג נוסף שלי שעוסק:

בהמלצות לספרים,בריאות,צרכנות,

תמונות מטיולים ועוד.

כדאי להתעדכן במייל/במסר.

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2159924

קוד חופשי

זכויות היוצר על התמונות

והתכנים  שייכים

לאילנית12(דליה)

אין לשכפל,להפיץ ,לצלם,

להעתיק,למכור,לפרסם,

או לעשות כל שימוש מסחרי

מתוכן הבלוג.

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אילנית12 אלא אם צויין אחרת