44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

סופגניות בקלילות

 סופגניות בקלילות


סופגניות בקלילות

החומרים:

קערה גדולה
קרש ומערוך
סיר כבד שטוח
מגבות נייר
מגבת עבה
מנזטים
כף מסננת

4 כוסות קמח
1 שקית שמרים יבשים
4 כפות סוכר
 11/2 כוס מים
4 חלמונים
4 כפות שמן
גרידת מקליפת לימון 1
2 כפות רום
1 סוכר וניל
קורט מלח
שמן לטיגון
אבקת סוכר

למילוי:

100 גרם שוקולד מומס בחבילה חמאה על בן מרי
סוכריות צבעוניות שקדים אחר,

ריבה כל שהיא עם מזרק להזרקת הריבה פנימה.

אופן ההכנה:

מכניסים את הקמח לקערה.
מוסיפים לגומה שיוצרים באמצע את יתר החומרים. לשים בידים לבצק אחיד.
משאירים בקערה לפחות שעתיים מכוסה להכפלת הנפח.

רצוי ללוש ולהתפיח 3 פעמים, (מי שקצר בזמן יכול להתפיח פעמיים).

על קרש מקומח או עם פלסטיק נצמד לרדד את הבצק לעובי כ-ס"מ.

עם כוס רגילה בינונית או קטנה  יוצרים עיגולים בגודל שאתם מעוניינים. אפשר לעשות חור באמצע
מטפיחים פעם נוספת מכוסה.


מכניסים לסיר כ-7 ס"מ שמן, ממתינים שיתחמם (לא ירתח).
מכניסים את הסופגניות במרווחים,כך יתהפכו לבד.
יש שמכסים לשתי דקות. מוציאים עם הזהבה הסופגניות אל מגבת נייר.

מילוי:

להכין שוקולד ממומס ולטבול בפנים את הסופגניה,
לתת לשוקולד לנזול ולעטר בסוכריות צבעוניות ולשים במנזטים.
אפשר גם שוקולד לבן לגיוון.
אפשר להזריק כל מתוק שמתחשק לכם עם מזרק או צנתר.
ולפזר מעל אבקת סוכר בנדיבות.
בתאבון.

קישורים מעניינים

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי תודה  

http://סיוע-בביטוח-לאומי-וזכויות-נכים-חינם.com

 

המטבח של מאיר השמן
לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו      
כאן 



הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

16 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת