77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

מעורב ירושלים


אני מכינה כמות גדולה ומחלקת למנות של 400 ג"ר מכניסה למקפיא ומשתמשת בהתאם לצורך.
מצרכים

1  ק"ג שניצל עוף רק החלק הקטן
1/2 ק"ג לבבות
1/2 ק"ג טחולים של עוף
1/2 ק"ג כבד עוף

2 כפיות כמון
3 כפות פפריקה מתוקה אפשר גם חלק חריפה
מלח גס לפי הטעם
2 כפיות פלפל שחור גרוס

3 כפות שמן זית
אופן ההכנה
לחתוך את השינצל והכבד,
 מי שרוצה יכול לחצות את הלבבות
להוסיף את יתר המצרכים והתבלינים
לערבב ולחלק למנות.
לחמם מחבת כבדה ללא שמן על הלהבה הגז הכי גבוהה
לטגן בשכבה אחת את המעורב
לערבב מידי פעם, ברגע שהכבד מוכן
המעורב מוכן עד 10 דקות
טעים רק חם.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת