00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

סריגה עם שוקו

מרק פטריות




אז כן כן החורף הגיע ואיתו עונת המרקים. ואיך שאני אוהבת להגיע הביתה ולדעת שיש לי סיר מרק במקרר ורק לחמם.
הילדים ביקשו והילדים מקבלים והערב מרק הפטריות שלי.


1. בסיר גדול לטגן משהו כמו 2-3 בצלים קצוצים גס ב-2 כפות שמן זית.

2. להוסיף פטריות שמפיניון, יער, שיטאקה וכל מה שמוצאים בסופר חתוכות לחתיכות די גדולות.

3. עכשיו אנחנו מבשלים רק את הבצל והפטריות ביחד משהו כמו 3-4 דקות.

4. מוסיפים 3-4 תפוחי אדמה חתוכים לגלגלים דקים בערך בעובי של 1/2 ס"מ.

5. מבשלים הכל ביחד טרם הוספת נוזלים עוד 3 דקות.

6. מכסים הכל במים רותחים בגובה 3/4 רבעים מהסיר.

7. מבשלים ובזמן הזה אני קוצצת צרור גדול של שמיר להוספה ברתיחה ראשונה.

8. ברתיחה שניה אני מוסיפה שקית מרק פרטיות של קנור + 30 גרם מחמאה.

9. לפתוח שקית של אטריות אורז (אני נוהגת לשבור אותן קצת כי הן נורא ארוכות או לגזור קצת במספרים)

10. להמשיך לבשל עד רתיחה שניה ולהגיש.

בתאבון !

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

ארכיון פוסטים
נקה
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אמא של דפנה אלא אם צויין אחרת