00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל טעים ומגוון במטבח של דליה(אילנית12)

לביבות תפוחי אדמה

 

   לביבות מטוגנות ואפויות

 

בתמונה הראשונה הלביבות אפויות

  בתמונה השניה  הלביבות מטוגנות
כמות בערך כ15 יחידות.

חומרים:
כ500 גרם תפוחי אדמה קלופים (בערך 3 תפוחי אדמה בינונים,אני השתמשתי בתפו"א אדום)
1 בצל מגורד
2 ביצים
כ2 כפות קמח לבן רגיל(אם העיסה מאוד מאוד דלילה להוסיף עוד כף קמח)
מלח ,כמון,פלפל שחור
חופן פטרוזליה
הכנה:
מגרדים את תפוחי אדמה בפומפיה על הצד הגס ,שמים במסננת עד להגרת הנוזלים,לסנן ולסחוט היטב
לגרד את הבצל  בפומפיה על הצד הדק דק,גם לסנן לסחוט היטב.מוסיפים את שאר החומרים ,מתבלים לפי הטעם ומערבבים היטב.
לחמם שמן לא עמוק , לוקחים מהעיסה  בכף  משטחים אותה בעדינות ומטגנים.
טיפ: מטגנים לביבה אחת טועמים אותה אם היא לטעמכם מה טוב,אם לא תוסיפו לעיסה עוד תבלינים.
לאפיה בתנור:
משמנים ניר אפיה בשמן קנולה  ,לוקחים מהעיסה ככף משטחים  ואופים  כ180 מעלות
באמצע האפיה להפוך אותן.
 
 אם אהבתם את המתכון,ליחצו MAX IT  מצד שמאל למעלה.
 
חג אורים שמח

בתיאבון.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

35 תגובות

תגיות
תגובות אחרונות
המתכונים שלי גם פה
גם אני ב foodpage.co.il
קוביית קוד חופשי

מוזמנים לבלוג נוסף שלי שעוסק:

בהמלצות לספרים,בריאות,צרכנות,

תמונות מטיולים ועוד.

כדאי להתעדכן במייל/במסר.

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2159924

קוד חופשי

זכויות היוצר על התמונות

והתכנים  שייכים

לאילנית12(דליה)

אין לשכפל,להפיץ ,לצלם,

להעתיק,למכור,לפרסם,

או לעשות כל שימוש מסחרי

מתוכן הבלוג.

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אילנית12 אלא אם צויין אחרת