00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל טעים ומגוון במטבח של דליה(אילנית12)

דלעת אפויה


     

     


דלעת אפויה בריבת בצל וקינמון
בנוסח מרוקאי.

הערות שלי באדום.

חומרים ל- 4 מנות:

500 גרם דלעת מנוקה וחתוכה לקוביות בגודל כ-3 ס"מ

1 בצל גדול חצוי ופרוס דק

2 כפות שמן זית
 
 1כוס סוכר

חצי כפית קינמון טחון

חצי כפית ג`ינג`ר טרי קצוץ

3 גבעולי תימין(לא שמתי)

הכנה:

1-מחממים תנור ל160 מעלות

2-מחממים שמן זית במחבת ומזהיבים את הבצל,מוסיפים את הסוכר  ומערבבים עד שהוא נמס.מוסיפים את התבלינים ומערבבים.

3-מניחים קוביות דלעת בתבנית אפיה,יוצקים עליהן את תכולת המחבת ואופים כרבע שעה(או עד שהדלעת מתרככת)

הדלעת מוכנה כשהיא מתרככת ומקבלת גוון קרמלי.

שומרים בכלי אטום במקרר  כ3  ימים(אם לא חוסל קודם)

הערות :

הוספתי לתערובת התבלינים מעט חמוציות מיובשות וכמה מקלות של קינמון
את המקלות קינמון הוספתי באמצע האפיה.
 
מאוד טעים.
המנה מתאימה כתוספת,אפשר עם קוסקום או כול מאכל.
אנחנו אכלנו את זה נטו ללא תוספת אנחנו אכלנו ככה כמנה ראשונה.
 
 

 מקור המתכון:הוקלד מספר:קסם המטבח המרוקאי

 

בתיאבון

 

 

 

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

25 תגובות

תגיות
המתכונים שלי גם פה
גם אני ב foodpage.co.il
קוביית קוד חופשי

מוזמנים לבלוג נוסף שלי שעוסק:

בהמלצות לספרים,בריאות,צרכנות,

תמונות מטיולים ועוד.

כדאי להתעדכן במייל/במסר.

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2159924

קוד חופשי

זכויות היוצר על התמונות

והתכנים  שייכים

לאילנית12(דליה)

אין לשכפל,להפיץ ,לצלם,

להעתיק,למכור,לפרסם,

או לעשות כל שימוש מסחרי

מתוכן הבלוג.

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אילנית12 אלא אם צויין אחרת