00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל טעים ומגוון במטבח של דליה(אילנית12)

טיפים למטבח

 כמה טיפים למטבח

סיר /מחבת  שרוף:מרתיחים מים בסיר השרוף כשהמים מבעבעים,מוסיפים כמה כפות של מלח לימון.ממשכים עם הרתיחה כ 3 עד -4 דקות.מכבים להבה,מחכים 10 דקות ומשפשפים עם "ננס" (ספוג מברזל)(המלח לימון משמש אותי גם בהסרת אבנית מקומקום.)

לכתמים קשים :ברצפה ,בקירות ועוד: אני משתמשת בספוגית הקסם של "ניקול",לאחרונה היא הצליחה למחוק  אפילו  צבע טוש מהקיר.

אבנית בשיש: לעיתים מצטברת אבנית בשיש(סימנים לבנבנים),יותר רואים את זה בשיש בצבע כהה.לוקחים חצי לימון ומשפשפים היטב את המקום,מחכים דקה או שתיים ומנגבים.
אם עדיין נשאר,לחזור על הפעולה בחצי לימון חדש.

סבון נוזלי:אני נוהגת לשים בתוך הכיור במטבח או על השיש באיזה פינה בקבוקון של  סבון נוזלי לידיים,נוח כשאני מבשלת וצריכה מדי פעם לשטוף ידיים ולא להיכנס למקלחת.

פלפלים קלויים:כשאני קולה פלפלים קלויים וצריכה לקלף אותם,שמה בסיר ומכסה אותם לכמה דקות,או מכניסה לשקית נילון נקיה.הקליפה מתקלפת בקלות.

מניעת הדבקה של ביצה/חביתה במחבת נירוסטה: מחממים קודם את המחבת כשהיא יבשה היטב לחצי דקה בערך,מוסיפים שמן מחכים עד שיתחמם(לוקח בערך דקה) ואז מוסיפים את הביצה/חביתה.

טריות עישבי תיבול:אני מוציאה מהנילון ועוטפת בניר עיתון ,הטריות נשמרת יותר ימים.

קליפות תפוזים:כשאוכלים תפוזים,לשטוף היטב היטב את הקליפה,מקלפים ומקפיאים בשקית נילון .אני  משתמשת בקליפה בקיץ מגרדת את הקליפה לעוגות/קינוחים ועוד.
 
 מידות נוזלים:אפשר להשתמש בבקבוקי תינוקות
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

16 תגובות

תגיות
תגובות אחרונות
המתכונים שלי גם פה
גם אני ב foodpage.co.il
קוביית קוד חופשי

מוזמנים לבלוג נוסף שלי שעוסק:

בהמלצות לספרים,בריאות,צרכנות,

תמונות מטיולים ועוד.

כדאי להתעדכן במייל/במסר.

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2159924

קוד חופשי

זכויות היוצר על התמונות

והתכנים  שייכים

לאילנית12(דליה)

אין לשכפל,להפיץ ,לצלם,

להעתיק,למכור,לפרסם,

או לעשות כל שימוש מסחרי

מתוכן הבלוג.

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אילנית12 אלא אם צויין אחרת