00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

טבעונות ובריאות מתכונים טבעונים - נטלי שוינקלשטיין נטורופתית N.D

שקשוקת טופו

ערכים תזונתיים:
 
ויטמינים מקבוצת B, ויטמין A, ויטמין C, ויטמין M, ויטמין E, ליקופן, ברזל, מגנזיום, יוד, נתרן, אשלגן, סידן, זרחן, סיבים תזונתיים.
 
למה זה טוב?
 
הזנה, מניעת מחלות.
 
מצרכים ל- 3 מנות:
 
ליטר מים רותחים
חבילת טופו מפורר
חצי בצל לבן קצוץ
1 גמבה אדומה קצוצה
1 עגבנייה חתוכה לריבועים
3 כפות שמן זית כתית מעולה
3 קופסאות קטנות של רסק עגבניות
2 כפות מלאות פפריקה מתוקה
מלח ופלפל לפי הטעם
צרור פטרוזיליה קצוצה
פיתה/לחם מחיטה מלאה
 
הוראות הכנה:
 
לטגן מעט בצל, גמבה ועגבנייה עד שמקבל צבע עמוק, להוסיף פפריקה מתוקה, מעט מים, רסק עגבניות (אם אתם לא אוהבים טעם דומיננטי מידי של עגבניות  ניתן להוריד ל-2 קופסאות רסק במקום 3), להוסיף את כל המים לערבב היטב, להוסיף מלח ופלפל, להוריד לאש נמוכה, לפורר את הטופו ולהוסיף. לסגור את המכסה של הסיר ולהשאיר לרבע שעה מבעבע.
 
לאחר רבע שעה להוריד מן האש ולהגיש עם פטרוזיליה ופיתה או לחם.
 
בתאבון!
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nataly210 אלא אם צויין אחרת