00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

טבעונות ובריאות מתכונים טבעונים - נטלי שוינקלשטיין נטורופתית N.D

מאפינס מלוח מקמח מלא ושיבולת שועל

ערכים תזונתיים:
 
סיבים תזונתיים, ויטמיני B, ויטמין A, ויטמין K, ויטמין M, ברזל, סידן, מגנזיום, יוד, נתרן, אשלגן, זרחן.
 
למה זה טוב?
 
הזנה, מניעת מחלות, הורדת כולסטרול, הורדת ל"ד, סוכרת, היפוגליקמיה.
 
מצרכים ל- 6 מאפינס:
 
1 וחצי כוסות קמח מלא
חצי כוס שיבולת שועל דקה
חצי כוס שמן קנולה מכבישה קרה
1 כוס חלב סויה ללא מלח וסוכר
1 כף שמרים יבשים
1 כף שמרי בירה
1 כפית חומץ תפוחים
כפית קארי ירוק חריף
צרור גדול פטרוזיליה קצוצה
תבלינים: זרעי כוסברה טחונים, קימל, כורכום, פלפל שחור + כף מלח.
 
הוראות הכנה:
 
לחמם את התנור ל-190 מעלות.
 
לערבב את כל המרכיבים לעיסה אחת דביקה. שימו לב הבצק שמתקבל אינו נוח לעבודה עם הידיים ולכן חשוב לערבב אותו עם כף. לאחר שעורבבו כל המרכיבים למרוח את תבנית המאפינס במעט שמן קנולה מכבישה קרה ואז להעביר את התערובת (למלא כל שקע עד הסוף).
לשים בתנור למשך 20-25 דקות, תלוי בתנור שלכם.
 
לאחר 20 דקות להשאיר עוד 3-4 דקות את המאפינס בתנור עם דלת פתוחה ואז להוציא ולצנן.
 
בתאבון!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nataly210 אלא אם צויין אחרת