00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל טעים ומגוון במטבח של דליה(אילנית12)

עוגת טורט קצפת וג`לי

       

     

   
חומרים: (תבנית 24)
6 ביצים 
180 גר` סוכר (כוס פחות כף)
180 גר` קמח (כוס ורבע)
1 כפית אבקת אפייה
50  מ"ל שמן קנולה (כרבע כוס)
50  מ"ל מיץ תפוזים( כרבע כוס)


 הכנה:
1  להפריד ביצים.
2  לטרוף ידני חלמונים ו-1/3 מהסוכר+ שמן+ תמצית וניל והמיץ תפוזים.
 3 להקציף חלבונים תוך כדי הוספת סוכר בהדרגה לקצף גמיש (לא נוקשה)
 4 להוסיף חלמונים לחלבונים בתנועות עטיפה עדינות ואת החומרים היבשים בקיפול.
 5 לצקת לתבנית- לאפות ב-180 כ-40 דקות. מצננים(תלוי בתנור).

ציפוי:
500  סמ"ק שמנת מתוקה/צימחית
 3 כפות אינסטנט פודינג וניל
מקציפים לקצפת יציבה.

1 קופסא  שימורי אננס/משמש/אפרסק- לשמור את נוזל הפרי.
1 ג`לי אננס/משמש
הכנה:
מצננים את העוגה. חוצים ל 2  ומרטיבים את התחתית היטב עם סירופ האננס( או מה שבחרתם ) בעזרת מברשת. מורחים שכבה של קצפת ומפזרים מעל אננס, מכסים בחצי העוגה הנותרה ומרטיבים שוב בנוזל הפרי. מורחים עוד שכבת קרם מעל ומסדרים אננס, מכניסים למקפיא לחצי שעה בערך.
מכינים ג`לי על פי הוראות ההכנה ויוצקים מעל בזהירות, מקררים  במקרר להתייצבות.

עוגה טעימה.

בהצלחה.
 מקור:סיווי24

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

26 תגובות

תגיות
המתכונים שלי גם פה
גם אני ב foodpage.co.il
קוביית קוד חופשי

מוזמנים לבלוג נוסף שלי שעוסק:

בהמלצות לספרים,בריאות,צרכנות,

תמונות מטיולים ועוד.

כדאי להתעדכן במייל/במסר.

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2159924

קוד חופשי

זכויות היוצר על התמונות

והתכנים  שייכים

לאילנית12(דליה)

אין לשכפל,להפיץ ,לצלם,

להעתיק,למכור,לפרסם,

או לעשות כל שימוש מסחרי

מתוכן הבלוג.

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אילנית12 אלא אם צויין אחרת