44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

קנלוני לה מולינזה ממולאות בבשר מצופות במוצרלה גבינה צהובה ורוטב עגבניות

קנלוני לה מולינזה ממולאות בבשר מצופות במוצרלה גבינ...

 



קנלוני לה מולינזה ממולאות בבשר מצופות במוצרלה גבינה צהובה  ורוטב עגבניות


החומרים:

קנלוני
תבנית זכוכית מלבנית גדולה משומנת היטב
סיר פסטה
קורט מלח
חבילה קנלוני
שמן רגיל
צלחת עמוקה
סיר בינוני לרוטב עגבניות
מסננת דקה.
12 קציצות בשר מוכנות מפוררות ( מתכון מצורף)
2 עגבניות ללא גרעינים מרוסקות
100 גרם רסק עגבניות(קופסא קטנה)
שמן
בצל קצוץ דק דק
2 שיני שום מעוכות
2-3 כפות קטשופ חריף
2 -5 טיפות טבסקו בהתאם לחריפות שאתם אוהבים
100 גרם גבינת פרמזאנו  או מוצרלה מגוררת
פרוסות גבינה צהובה (השתמשתי בעמק )לכיסוי התבנית
קורט מלח
קורט פלפל

אופן ההכנה:
מרתיחים מים בסיר הפסטה עם קורט מלח וטיפת שמן רגיל.
עם רתיחת המים מכניסים את הפסטה ומבשלים כמעט עד הסוף (אלדנטה)
מוציאים את הפסטה לצלחת קעורה בזהירות ומשמנים מעט שלא ישברו השפופרות.

בקערה מפוררים את הקציצות המוכנות (אפשר גם הכנה מיידית)
ממלאים את השפופרות במעט בשר בזהירות שלא ישברו השפופרות ושמים בתבנית
משומנת היטב אחד ליד השני.




במקביל מכינים את רוטב העגבניות
על אש קטנה מזהיבים את הבצל קצוץ דק דק, מוסיפים את העגבניות השום
רסק העגבניות קטשופ קורט מלח קורט פלפל ובסוף טבסקו.
מביאים לרתיחה ומצננים מעט. אני מעבירה דרך מזננת להמנע משאריות ולקבלת רוטב אחיד.



יוצרים שתי שכבות של קנלוני.  יוצקים עליהן את הרוטב ומעל שמים פרוסות גבינה צהובה כערך 6 מכסות את הכל.



מכניסים לתנור קר ,טמפרטורה של 180 מעלות ל-20 דקות בערך. הגבינה והרוטב רותחים, לרוב זה מספיק.  



בתאבון

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי
  
תודה  

 

http://סיוע-בביטוח-לאומי-וזכויות-נכים-חינם.com

 

המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו      
כאן 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

38 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת