00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חיי

עוגת ביסקויטים משודרגת

 
 
 
 
 

 


אפיית עוגות זה לא אני. תמיד אני מסתבכת עם כמות השומן, הביצים, ההכנה מורכבת ובסוף חוזרת לעוגה הבחושה שלי בשדרוג כלשהו.

 

אבל לפעמים, יש דרישה נחרצת למשהו אחר ואם אפשר שיהיה  – גבינה.
 

אז שוב חיפשתי, בדקתי, להכניס תבנית מים, לרפד את הדפנות, חום נמוך, לפתוח את דלת התנור, לסגור את דלת התנור – בקיצור שוב הוראות כאורך הגלות.

 

אז יש פתרון – עוגת בסקויטים.

 

מה יותר פשוט – להקציף שמנת מתוקה עם חבילת אינסטנט פודינג, למרוח מספר שכבות של ביסקוויטים – וזהו !
 
אז איפה הגבינה אתם אומרים? והרושם כאילו עבדתי קשה כדי שכולם יהיו אסירי תודה ומלאי הערכה להשקעה האדירה- אני אומרת?
 

אז ככה

 

הוספתי למקצפת גם – 250 גר` גבינה רכה ו- 1/4 כוס סוכר.
 

מרחתי על שלוש שכבות של בסקויטים.

 
ופינת הרושם –

 

קופסת פירות יער קפואים שערבבתי עם סירופ סוכר ומחית תות שדה ששמרתי במקפיא להניח כף גדושה על כל מנה

 

ולהתענג על המחמאות.

 

ולא אנסה אפילו לחשב נקודות. 

 

בתיאבון
 
סירופ סוכר ?
כמויות שוות של מים וסוכר - לבשל ביחד עד שמסמיך. לצנן מעט ולערבב עם הפירות.

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

19 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פל אלא אם צויין אחרת