00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל טעים ומגוון במטבח של דליה(אילנית12)

עוגת קרמבו

                    








עוגת קרם על קרם.(עוגת קרמבו)
מקור:מגזין דרך האוכל

עוגה מעודנת,טעימה ובעלת טעם קטיפתי.
מומלץ להשתמש בתבנית:22
מכיוון שהיא יוצאת מעט נמוכה.

החומרים:

6 ביצים
6 כפות סוכר
1 אינסטנט פודינג שוקולד

לקרם:
1 מיכל שמנת מתוקה
1 אינסטנט ווניל
3/4 כוס חלב

לציפוי:

100 גרם שוקולד
100 גרם מרגרינה/חמאה
2 כפות חלב
2 כפות סוכר
2 כפות ברנדי

אופן ההכנה:

1 מקציפים את החלבונים במערבל חשמלי במהירות גבוהה
2 מוסיפים בהדרגה את הסוכר,וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף יציב.
3 טורפים את החלמונים ומקפלים לתוך הקצף,מוסיפים את הפודינג.
4 יוצקים לתוך תבנית משומנת מעט,(לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות)אופים בערך 25 דקות,או עד שקיסם יוצא יבש.להשתדל לא לפתוח את התנור במהלך האפיה.
מצננים את העוגה.

הקרם:
מקציפים את השמנת מתוקה,פודינג וחלב,לקצף יציב.מורחים על העוגה.

הציפוי:

שוברים את השוקולד לקוביות,שמים בסיר,מוסיפים את שאר החומרים,מחממים על אש נמוכה,תוך כדי בחישה,
עד שהכול מתנמס.מקררים,ומוזגים על העוגה.

(אני קישטתי למעלה בקצפת משמנת מתוקה )
מקררים את העוגה כ 24 שעות לפני ההגשה.

 
טעים מאוד.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

40 תגובות

תגיות
המתכונים שלי גם פה
גם אני ב foodpage.co.il
קוביית קוד חופשי

מוזמנים לבלוג נוסף שלי שעוסק:

בהמלצות לספרים,בריאות,צרכנות,

תמונות מטיולים ועוד.

כדאי להתעדכן במייל/במסר.

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2159924

קוד חופשי

זכויות היוצר על התמונות

והתכנים  שייכים

לאילנית12(דליה)

אין לשכפל,להפיץ ,לצלם,

להעתיק,למכור,לפרסם,

או לעשות כל שימוש מסחרי

מתוכן הבלוג.

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אילנית12 אלא אם צויין אחרת