00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל טעים ומגוון במטבח של דליה(אילנית12)

פסטה מוקרמת

                                             
       
 
פסטה עם  רוטב שמנת.
 
חומרים והכנה:
מרתיחים מים עם מלח
- מבשלים את הפסטה לדרגת אל דנטה, שתישאר טיפה קשה
- בזמן הבישול מטגנים בצל ושום בחמאה עד לריכוך
- מוסיפים רבע ליטר שמנת לבישול, ומתבלים בפלפל לבן( טיפה ) ומלח.
- מסננים את הפסטה בלי לשטוף ומעבירים לרוטב, מבשלים יחד עוד דקה
- מעבירים לצלחות מחוממות ומקשטים עם גבינת פרמזן ועירית טרי קצוצה.
 
(אני השתמשתי ב200 גרם  פסטה,אפשר גם פחות)

בהצלחה.
מקור:שף קובי מזרחי

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

תגיות
המתכונים שלי גם פה
גם אני ב foodpage.co.il
קוביית קוד חופשי

מוזמנים לבלוג נוסף שלי שעוסק:

בהמלצות לספרים,בריאות,צרכנות,

תמונות מטיולים ועוד.

כדאי להתעדכן במייל/במסר.

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2159924

קוד חופשי

זכויות היוצר על התמונות

והתכנים  שייכים

לאילנית12(דליה)

אין לשכפל,להפיץ ,לצלם,

להעתיק,למכור,לפרסם,

או לעשות כל שימוש מסחרי

מתוכן הבלוג.

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אילנית12 אלא אם צויין אחרת