00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל טעים ומגוון במטבח של דליה(אילנית12)

זיתים ירוקים כבושים.


                                                    
                                        
                                       



 
 
 
 
זיתים  ירוקים  דפוקים/חרוצים.

שוטפים היטב אני משרה במים כול יום מחליפה מים, בערך שבוע.

לאחר מכן  לוקחים צנצנת מעוקרת מוסיפים  מים(לעיתים אני משתמשת במים מינרלים) ומלח  מערבבים בכף עץ  "לפי מבחן הביצה"( שמים ביצה אם הביצה  צפה למעלה ,אז כמות המלח נכונה ,אם הביצה לא צפה להוציא אותה ושוב להוסיף מלח.אני נוהגת לשטוף קודם את הביצה במים חמים)
 

מוסיפים  : פרוסות לימון,   שיני שום לא קלופים, פלפל חריף,חותמים במעט שמן זית , או קנולה .סוגרים היטב.

 לשים במקום מוצל,או לשים על השיש ולכסות במגבת.

במהלך הכבישה  הזיתים תוססים והשמן נדחף החוצה לכן  ממליצה להניח מגבת על המשטח ומעל זה את הצנצנות..

במהלך הכבישה הזיתים צריכים תמיד להיות מכוסים בשמן.צריך לבדוק מדי שבוע בערך.

הזיתים מוכנים אחרי 1 חודש עד חודש וחצי

לאחר שהם מוכנים להעביר לצנצנות/קופסאות קטנות ולשים במקרר.

 

חשוב שהצנצנת תהיה מעוקרת(,לא להוציא ביד את הזיתים)

הזיתים הכהים  שהכנתי לא מצריכים דפיקה מכיוון שהם רכים מאוד.

 

בהצלחה!

 

שוק מחניודה בירושלים בקישור:

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2585624

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

25 תגובות

תגיות
תגובות אחרונות
המתכונים שלי גם פה
גם אני ב foodpage.co.il
קוביית קוד חופשי

מוזמנים לבלוג נוסף שלי שעוסק:

בהמלצות לספרים,בריאות,צרכנות,

תמונות מטיולים ועוד.

כדאי להתעדכן במייל/במסר.

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2159924

קוד חופשי

זכויות היוצר על התמונות

והתכנים  שייכים

לאילנית12(דליה)

אין לשכפל,להפיץ ,לצלם,

להעתיק,למכור,לפרסם,

או לעשות כל שימוש מסחרי

מתוכן הבלוג.

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אילנית12 אלא אם צויין אחרת