00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל טעים ומגוון במטבח של דליה(אילנית12)

עוגת תפוזים


 
 
 
 
 
 
עוגת תפוזים אוורירית וגבוהה 
כוס מידה 200 סמ"ק.
בתמונה האחרונה הכנתי עוגת ליום הולדת עם דף אכיל של : "הלו קיטי"
הוספתי גנאש שוקולד:
250 סמ"ק שמנת מתוקה ו250 גרם שוקולד מריר.
הבאתי את השמנת על סף רתיחה  כיביתי את הגז הוספתי את השוקולד שחתכתי לפני כן לקוביות עירבבתי עד שקיבלתי קרם חלק.
יצקתי על העוגה והכנסתי למקרר להתיצבות של כמה שעות.
סמוך לארוע הדבקתי את הדף.
כולם שיבחו את העוגה.

רכיבים:
6 ביצים מופרדות מס` 2 (או 5  ביצים מס` 1)
1 כוס וחצי סוכר
2 שקיות סוכר וניל
1/2 כוס שמן קנולה
3/4  כוס מיץ תפוזים סחוט  טרי
קליפה מגוררת מתפוז שלם ומלימון שלם
2 כוסות קמח תופח

אופן הכנה:
1) מערבבים במיקסר את החלמונים עם 1/2  כוס סוכר, 2 שקיות סוכר וניל, 1/2 כוס שמן , 3/4  כוס מיץ תפוזים  וקליפת התפוז והלימון המגוררת.

2)  מורידים את מהירות המיקסר ומוסיפים את הקמח התופח.

3)  מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר  לקצף קשה ומקפלים לתוך התערובת .

אופים בתבנית עגולה מס` 26 או בתבנית קוגלהוף גבוהה (עם ארובה) בחום 180 מעלות בערך 40  דקות.  (כך זה בתנור שלי, כדאי לבדוק עם קיסם אם  העוגה מוכנה...).  העוגה יוצאת גבוהה מאד.
ניתן להכין גם בתבניות אינגלייש קייק.
ממליצה בחום.

מקור המתכון:
ד ר ו מ י ת1

 

 

 

 

תמונות חיפה הכרמל גנים הבהאים

http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1993064


 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

41 תגובות

תגיות
המתכונים שלי גם פה
גם אני ב foodpage.co.il
קוביית קוד חופשי

מוזמנים לבלוג נוסף שלי שעוסק:

בהמלצות לספרים,בריאות,צרכנות,

תמונות מטיולים ועוד.

כדאי להתעדכן במייל/במסר.

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2159924

קוד חופשי

זכויות היוצר על התמונות

והתכנים  שייכים

לאילנית12(דליה)

אין לשכפל,להפיץ ,לצלם,

להעתיק,למכור,לפרסם,

או לעשות כל שימוש מסחרי

מתוכן הבלוג.

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אילנית12 אלא אם צויין אחרת