00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל טעים ומגוון במטבח של דליה(אילנית12)

דג מרוקאי





דג מרוקני עם פפריקה, לימון ועגבניות /yent

 

 

זמן הכנה: 20 דקות. זמן אפיה: 20-35 דקות.

המרכיבים (6 מנות):
6 מנות פילה דג או דג לבן חתוך לסטייקים בעובי 2 ס"מ (דניס, מוסר, לוקוס, נסיכה, או בורי) השתמשי בפילה סלמון,דג ללא קוצים.)
לימון אחד
4 עגבניות אדומות מאד ובשלות קצוצות
2 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות גדולות
פלפלון חריף אחד אדום או ירוק (לא חובה למי שלא רוצה חריף)
6 שיני שום פרוסות לעיגולים
חופן נדיב של כוסברה
1/3 כוס שמן
2-3 כפות פפריקה מתוקה (רצוי מרוקאית)
1/2 כפית כמון
מלח

אופן ההכנה:
1.    מסדרים בתבנית גדולה את העגבניות ועליהן את קוביות הפלפלים. שוטפים היטב את הדגים ומניחים אותם על העגבניות.
2.    מקלפים את הלימון מהקליפה הצהובה ומשאירים את הלבנה. חותכים אותו לרבעי עיגולים ומפזרים בין הדגים. מפזרים מסביב ומלמעלה את עיגולי השום, הכוסברה, הכמון, מלח ופלפל. מפזרים על הדג וגם על הכל את הפפריקה, יוצקים על הכל שמן ואם רוצים גם עיגולי פלפלון אדום חריף. מוסיפים כחצי כוס מים ואופים בתנור בחום של 200 מעלות עד שהדג זהוב ומוכן - תלוי בסוג הדג - בין 20 ל-35 דקות.(אצלי היה מוכן לפני זה) מגישים את הדג עם הרוטב והרבה חלה ביתית כדי לספוג אותו.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

תגיות
המתכונים שלי גם פה
גם אני ב foodpage.co.il
קוביית קוד חופשי

מוזמנים לבלוג נוסף שלי שעוסק:

בהמלצות לספרים,בריאות,צרכנות,

תמונות מטיולים ועוד.

כדאי להתעדכן במייל/במסר.

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2159924

קוד חופשי

זכויות היוצר על התמונות

והתכנים  שייכים

לאילנית12(דליה)

אין לשכפל,להפיץ ,לצלם,

להעתיק,למכור,לפרסם,

או לעשות כל שימוש מסחרי

מתוכן הבלוג.

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אילנית12 אלא אם צויין אחרת