00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל טעים ומגוון במטבח של דליה(אילנית12)

תבשיל פול ירוק




תבשיל פול ירוק

זהירות:ישנם אנשים הרגישים לפול.
הערות שלי באדום.
 

החומרים:

1 בצל קצוץ

 חבילה פול ירוק מופשר במדפי הקפואים (השתמשתי בטרי)

כוסברה קצוצה דק

2 כפות רסק

3-4- עגבניות מגוררות

מלח, כמון.

(הוספתי מעט פלפל שחור ופפריקה אדומה)

 

ההכנה:

1 מטגנים את הבצל להזהבה

מוסיפים את הפול ומקפיצים 3 דקות.

מוסיפים את הכוסברה ומקפיצים שוב 3 דקות.

מוסיפים את העגבניות,הרסק,ומתבלים.

2 מוסיפים מים בערך ליטר,מביאים לרתיחה ומבשלים חצי שעה על אש גבוהה.

מנמיכים את האש ומבשלים עוד חצי שעה נוספת,עד שהפול רך,במידת הצורך מוסיפים מים רותחים.

 מקור:סיפרון מתכונים של ישראכרט.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

תגיות
המתכונים שלי גם פה
גם אני ב foodpage.co.il
קוביית קוד חופשי

מוזמנים לבלוג נוסף שלי שעוסק:

בהמלצות לספרים,בריאות,צרכנות,

תמונות מטיולים ועוד.

כדאי להתעדכן במייל/במסר.

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2159924

קוד חופשי

זכויות היוצר על התמונות

והתכנים  שייכים

לאילנית12(דליה)

אין לשכפל,להפיץ ,לצלם,

להעתיק,למכור,לפרסם,

או לעשות כל שימוש מסחרי

מתוכן הבלוג.

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אילנית12 אלא אם צויין אחרת