00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל טעים ומגוון במטבח של דליה(אילנית12)

מרק כתומים

מרק כתומים.

 מרק זה מבוסס על ירקות כתומים,שרופאים רבים ממליצים להרבות בצריכתם.

 

המצרכים:ל 6 מנות

 

6 כפות שמן זית

1 בצל גדול

חצי קילו דלעת

חצי קילו גזר

חצי קילו בטטות

6 כוסות מים

4 כפיות אבקת מרק(אילנית:שמתי חוואג` למרק)

מלח,פלפל

חצי קופסא רסק עגבניות.(קטנה)

 

אופן ההכנה:

1        לקלוף את הירקות ולחתוך אותם לקוביות בינוניות

2         לחמם את השמן בסיר גדול ולאדות בתוכו את חתיכות הבצל,תוך עירבוב במשך 7 דקות

3        להוסיף לסיר את הירקות ולאדות אותם גם במשך 7 דקות נוספות,תוך עירבוב מפעם לפעם.

4        להוסיף את המים,אבקת מרק התבלינים,לערבב היטב,להביא לרתיחה. ולאחר מכן לבשל עוד חצי שעה על אש בינונית.

5        לקרר את המרק,ולאחר מכן לטחון אותו.

6        להוסיף למרק את רסק העגבניות,לערבב,ולחמם פעם נוספת.

 מומלץ טעים מאוד.

מקור: עיתון ישן.
בהצלחה.
טיפים למטבח שלי שנוסו בבלוג הנוסף
מוזמנים להתעדכן במייל/במסר.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

תגיות
המתכונים שלי גם פה
גם אני ב foodpage.co.il
קוביית קוד חופשי

מוזמנים לבלוג נוסף שלי שעוסק:

בהמלצות לספרים,בריאות,צרכנות,

תמונות מטיולים ועוד.

כדאי להתעדכן במייל/במסר.

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2159924

קוד חופשי

זכויות היוצר על התמונות

והתכנים  שייכים

לאילנית12(דליה)

אין לשכפל,להפיץ ,לצלם,

להעתיק,למכור,לפרסם,

או לעשות כל שימוש מסחרי

מתוכן הבלוג.

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אילנית12 אלא אם צויין אחרת