00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל טעים ומגוון במטבח של דליה(אילנית12)

ליקר לימונצ`לו


 

לימונצ'לו/דרומית

 

חומרים והכנה:

מגרדים קליפה של 6 לימונים צהובים מאד ולא מרוססים, מעבירים לצנצנת מעוקרת ומוסיפים בקבוק של אלכוהול 96 אחוז. (אני השגתי את האלכוהול במגה.)
ממתינים כחודש עד שהאלכוהול הופך להיות צהוב מאוד.
מחממים ליטר  מים מינרליים עם בערך 600  גרם סוכר עד שהמים הופכים להיות צלולים, מסננים את האלכוהול מהקליפות, שופכים לתוך מי הסוכר וזהו... יש לימונצ'לו.
מניסיוני כדאי לחכות מספר חודשים ורק אז לשתות, אם כי אפשר גם לשתות מיד. כמובן לשתות ישר מהמקפיא.

בהצלחה!..


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

תגיות
תגובות אחרונות
המתכונים שלי גם פה
גם אני ב foodpage.co.il
קוביית קוד חופשי

מוזמנים לבלוג נוסף שלי שעוסק:

בהמלצות לספרים,בריאות,צרכנות,

תמונות מטיולים ועוד.

כדאי להתעדכן במייל/במסר.

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2159924

קוד חופשי

זכויות היוצר על התמונות

והתכנים  שייכים

לאילנית12(דליה)

אין לשכפל,להפיץ ,לצלם,

להעתיק,למכור,לפרסם,

או לעשות כל שימוש מסחרי

מתוכן הבלוג.

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אילנית12 אלא אם צויין אחרת