00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל טעים ומגוון במטבח של דליה(אילנית12)

גמבה כבושה

 
 
 
גמבה כבושה

 

שוטפים קילו גמבה וקולים באסכלה במשך כ- 20  או עד אשר הגמבה

מתרככת מוציאים מן התנור(אני אילנית,שרפתי אותם על הגז על רשת,ולאחר מכן שמתי בשקית ניילון כמה דקות,וקילפתי)מצננים קולפים את הקליפה ומנקים מהגרענים .חותכים לרצועות.

מסדרים בצנצנת זכוכית.ומכינים רוטב:

 

1כוס חומץ(השתמשתי בחומץ תפוחים)

3 כפות שמן רגיל

כפית סוכר

5 כפות מים

3 שיני שום כתושות

מיץ מחצי לימון טרי

יוצקים את הרוטב על הגמבה.מכניסים למקרר.(הרוטב צריך לכבות את הגמבה)

קשה להניח שהכבושים ישהו זמן רב במקרר.

 

מוכן אחרי 3 ימים בערך.

 

מקור:קובי בר.                 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

תגיות
המתכונים שלי גם פה
גם אני ב foodpage.co.il
קוביית קוד חופשי

מוזמנים לבלוג נוסף שלי שעוסק:

בהמלצות לספרים,בריאות,צרכנות,

תמונות מטיולים ועוד.

כדאי להתעדכן במייל/במסר.

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2159924

קוד חופשי

זכויות היוצר על התמונות

והתכנים  שייכים

לאילנית12(דליה)

אין לשכפל,להפיץ ,לצלם,

להעתיק,למכור,לפרסם,

או לעשות כל שימוש מסחרי

מתוכן הבלוג.

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אילנית12 אלא אם צויין אחרת