00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל טעים ומגוון במטבח של דליה(אילנית12)

קיאמר




"קיאמר"מעדן שמנת מתוקה.
העיראקים נוהגים להכין את המעדן בזה בשבועות.

 החומרים: מידת הכוס:200 מ"ל
 1  שמנת מתוקה
3 כפיות גדושות קורנפלור
חצי  כוס חלב+ מעט מאוד(שלוק קטן  בערך כפית.)

אופן ההכנה:
 1. לערבב היטב את החלב והקורנפלור.
 2. לחמם את השמנת תוך כדי בחישה מתמדת על אש קטנה -7 דקות (נא לדייק).
 3. לבחוש שוב את הקורנפלור,לשפוך לתוך השמנת החמה ולהמשיך לבחוש עד שיסמיך לסמיכות הרצויה   
 4. למזוג לכלי עמוק מעט ופתוח או למספר צלוחיות עמוקות מעט שיהיה מוכן  להגשה.
 5 להניח על השיש 30 דקות , להכניס למקרר ל-10 שעות לפחות לפני שאוכלים.
מגישים עם סילאן.

את המתכון קיבלתי  מעמרה המקסימה מפורום יהודי עיראק.

 

מקבץ מתכונים לשבועות:פשטידות,עוגות ועוד

http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=2009903


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

12 תגובות

תגיות
המתכונים שלי גם פה
גם אני ב foodpage.co.il
קוביית קוד חופשי

מוזמנים לבלוג נוסף שלי שעוסק:

בהמלצות לספרים,בריאות,צרכנות,

תמונות מטיולים ועוד.

כדאי להתעדכן במייל/במסר.

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2159924

קוד חופשי

זכויות היוצר על התמונות

והתכנים  שייכים

לאילנית12(דליה)

אין לשכפל,להפיץ ,לצלם,

להעתיק,למכור,לפרסם,

או לעשות כל שימוש מסחרי

מתוכן הבלוג.

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אילנית12 אלא אם צויין אחרת