77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

פלפלים קלויים ממולאים בגבינה "בורק" מאכל בולגרי

חויות מטיול בבולגריה 2
בחודשים ספטמבר אוקטובר
כל הבולגרים מתכוננים לחורף
 המרפסות  מקושטות במחרוזת פלפלים אדומים מסוג צו`סקה תלויים ליבוש,
ריח של פלפלים קלויים בכל שכונה.
הם קולים ומקפאים אותם כמו שניצלים.
לפני הקלייה הם מוצאים את העוקץ.
 



ובמסעדות מגישים פלפלים ממולאים בגבינה




קיבלתי את המתכון מהשפית הבולגרית
ערכתי כמה שינויים
מצרכים
10 פלפלים בגודל בינוני
1 קוט`ג
50 ג"ר גבינה מלוחה
50 ג"ר גבינה צהובה
1 ביצה
פרורי לחם מקמח מלא או קמח
שמן קנולה לטיגון

אופן ההכנה

 

פלפלים קלויים : בגריל

להוציא את העוקץ

שמים פלפלים שלמים על תבנית מצופה נייר כסף קרוב לגריל בתנור
משגיחים של ישרף ואחרי כמה דקות הופכים צד

 אני מכניסה אותם לתוך שקית נילון רגילה וסוגרת הייטב
  מכניסה את השקית לסיר סגור  שיתקררו ו"יזיעו"
לאחר שהם מתקררים לחלוטין, ניתן להוריד את הקליפה בלי בעיה
.

להכין מלית:
מקוטג, גבינה מלוחה.גבינה צהובה, וחלמון
למלא כל פלפל בכף מלית,
לחלבון להוסיף כף מים
וכמו שניצל
  לצפות בחלבון ואח"כ בפרורי לחם
ןלטגן לא יותר מ3 פלפלים ביחד
.
טעים מאוד חם וגם קר.




הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

15 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת