00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

שיתוף מהמטבח הפרטי

חומוס ביתי

חומוס תוצרת בית

[צילום איריס פ.]

 

מתכון אין לי, וגם היצירה לא שלי.

הוזמנתי אתמול ב22.00 לאכול חומוס תוצרת בית אצל השכנים.

הבעל מכין לבד. כשביקשתי מתכון הוא אמר שלא ייתן.

שניה אחת נתנה לי להבין, שמתכון כזה באמת שאין צורך לתת.

זה עניין של תירגול, ועוד תרגול, ועוד תירגול

עד שמגיעים לטעם ולמירקם החומוס הרצוי.

אצלנו בבית, ואין לי מושג מהיכן הביאו את המנהג הזה,הבעל והילד

לא עובר להם יום שישי בערב בלי חומוס.

אמנם חומוס קנוי. אבל,,, מקושט ומעוטר כל פעם עם ירק כזה או אחר.

מאז שהילד אוכל בדרכים במסעדות דרוזיות הוא בא עם מיליון רעיונות איך לשדרג את הטעם של המנה הזו ואת צורת הכנתה.

הבן אוהב לטגן פטריות ולשים מעל החומוס, לפעמים מטגן בצל, לפעמים רק שמן זית ופפריקה, או סחוג. או הריסה.

אחרי שטעמתי אתמול, החלטתי שבפעם הבאה שהילד מגיע הביתה אני מכינה, בדיוק כמו זה בשביל להפתיע אותו.

אצלי הבעיה היא ברצון לעשות עבודה בדרך הארוכה. אין מצב שאני אבשל חומוס עם סודה לשתיה. אני צריכה להשרות יום יומיים לבשל שעות בשביל שיהיה כמו שצריך.  במתכון הזה, נדרשת הסודה לשתיה. אז אצטרך למצוא את האיזון בין מה שצריך למה שאני מעדיפה.

ולבנתיים, יש באינטרנט, בלוג שכל כולו מיועד ל...חומוס.

http://humus101.com/?p=4

אני מניחה שעם רצון להצליח, אפשר להצליח ולהכין גם אם זו הפעם הראשונה.

תודה לד. על ההזמנה. הלילה עבר בשלום. זאת אומרת שהחומוס לא היה כבד מדי. [הצליח לך]

[זה הצילום שלי]

 

שבת שלום

 

 

אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

מאילו מדינות מבקרים
free counters
בחירת העורך
אלבום תמונות בתפוז
פתגם היום/ציטוט היום
  • "אוכל, הוא בעצם סמל לאהבה. כשמכינים אותו..
ביקורת מסעדות
עיצוב מטבחים
"הקוראים המשפיעים"
  • בדידותו של קורא המחשבות
  • "המאמינים"
מוצרים-סקירות/המלצות
קוביית קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אילה56 אלא אם צויין אחרת