00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

סריגה עם שוקו

שעועית ברוטב עגבניות



למיטב זכרוני הסלט הזה  כן נושא נקודות לא יודעת למה שעועית ירוקה וצהובה מקבלות נקודות הרי זה ירק לכל דבר ועניין אבל מילא שיהיה.

החומרים:

2 ק"ג שעועית צהובה. לחתוך קצוות לחתוך כל אחד לכמה חלקים שבא לכם (אינ חותכת לבין שניים או שלושה)
לזרוק בסיר עם 2 כפות שמן. כשנשמע הרחש הראשון להוסיף חצי כוס מים ולהמשיך לבשל 10 דקות.

אחרי 10 דקות מוסיפה קופסא של 100 גרם רסק עגבניות או 4 עגבניות מרוסקות בפומפיה (מה שאוהבים הכל הולך), לערבב ולהוסיף עוד כוס מים. להמשיך לבשל עוד 10 דקות.

לתבל ב-מלח, פלפל שחור וכף אחת מרק עוף.

להנמיך ולהמשיך עוד רבע שעה לקליטת טעמים על אש נמוכה.

בתאבון !


 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

ארכיון פוסטים
נקה
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אמא של דפנה אלא אם צויין אחרת