00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

סריגה עם שוקו

עוגיות גרנולה


שלושה בבית שלי עושים דיאטה לאט לאט הבית שלי הופך לקבוצת תמיכה לדיאטה. מאחר שכך ומאחר שחציים מבלים יותר שעות ממני מחוץ לבית הם זקוקים לדברים שאפשר לאכול בין הארוחות שלא מכילים סוכר, אבל נותנים כוח, ושהראש לא יכאב. אז אמש נפלה ההחלטה להכין עוגיות גרנולה.
המרכיב העיקרי אצלי הוא שיבולת שועל ולזה הוספתי מליון דברים מעבר למתכון המקורי שהוצאתי של פיליס גלזר. במתכון אצלי גם אין תוספת סוכר.

חומרים:

בקערה גדולה לערבב:
150 גרם שיבולת שועל
4 כפות קמח
100 אגוזי מלך ופקן קצוצים גס
100 גרם חמוציות ללא סוכר
100 צימוקים
חצי כוס דבש קל
100 גרם מחמאה (תחליף לחמאה אמיתית)
2 ביצים


את כל זה לשטח על נייר אפיה משומן קלות ולאפות או עד שמזהיב או עד שחולפות 12 דקות בחום של בין 150 ל-180 מעלות.

למהדרין ניתן להשתמש ולהוסיף: פיסטוקים/משמשים מיובשים, שזיפים מיובשים, וכן הלאה למי שרוצה שזה יהיה יותר על טהרת פירות.

לתת להתקרר ולחתוך לקוביות של 2 על 2

נשמר בכלי סגור במקרר עד 5 ימים
בחוץ עד 3 ימים

בתאבון !



לפי חשבון גס ביותר - כל עוגיה שווה כ-0.8 נקודות.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

ארכיון פוסטים
נקה
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אמא של דפנה אלא אם צויין אחרת