00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

בייגל`ס

 
 
 
 
טירוף השמרים עדין בעיצומו. הפעם הלכתי על בייגלס. לא אינסטנט כמו שאני אוהבת אבל מה שיצא היה שווה כל רגע של הכנה וציפיה לבצק המוכן .
 
 
 
הכמות הספיקה ל 6 בייגלס ומי שרוצה יותר פשוט להכפיל את הכמויות במדוייק.
 
 
 
בייגל`ס
 
2 כוסות קמח מנופה
3/4 כפית מלח
1/2 כף סוכר
3/4 כפית שמרים יבשים
3/4 כוס מים פושרים
 
1/2 גובה סיר מים מעורבבים עם 1 כף סוכר
 
 
 
לציפוי
1 חלמון ביצה מעורבב עם 1 כפית מים
שומשום, זעתר, מלח גס, קצח, פרג - לבחירה
 
 
מערבבים קמח עם מלח. מוסיפים סוכר ומערבבים. מוסיפים שמרים ומערבבים. מוסיפים את המים ולשים את הבצק עד גמישות.
 
מכסים במגבת ומתפיחים כשעה.
 
טופחים על הבצק להוצאת האויר ומכינים 6 כדורים. נועצים את האצבע במרכז כל כדור ליצירת החור המפורסם. מכסים ומתפיחים שוב כ 20 דקות.
 
בסיר מרתיחים מים עם הסוכר ומכניסים כל בייגל למים הרותחים ומבשלים 2 דקות מכל צד.
 
 
 
 
 
 
לחמם תנור לחום של 200 מעלות.
 
להניח את הבייגלס המבושלים על נייר אפיה. למרוח בתערובת הביצה ולזרות מעל את התבלין האהוב עליכם. מומלץ מאד להניח מעל בצל מטוגן.
 
אופים כ 20 דקות או עד השחמה. מקררים מעט וטורפים.
 
 
מה יותר טוב מקפה מהביל של בוקר עם בייגל`ס חם ומלוח, חצוי, ומרוח בחמאה?
 
 
בתיאבון ואחל`ה שבוע
 
 
אלינוער
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

44 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת