00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

CooknBake

עגבניות מיובשות בצ`יק

באחת הגיחות שלי לסופר השכונתי, הציצו מתחת לתצוגת העגבניות, ארגזים עם עגבניות שרי תמר מאורכות יפהפיות!
מיד כשראיתי אותן החלטתי לקנות ולייבש אותן בתנור עם שמן זית ומלח גס. זה פשוט התבקש!
לאחר ההכנה וכשהן מוכנות ומצוננות, אפשר לטחון אותן ולשמור במנות במקפיא, לשהשאיר אותן כך בצינצנת עם המון שמן זית ולשלוף למאפים/פיצות/רוטב לפסטה, לשלב אותם באיזה סנדוויץ` עסיסי, ואפשר גם סתם לזלול אותן כמו שהן כ"סלט" נלווה לארוחת ערב חלבית.
 
אז מה עושים??
 
שוטפים היטב (ברורררר), חוצים לחצי לאורך העגבניה, מניחים על תבנית אפיה מחופה נייר אפיה צפוף צפוף "כמו חיילים", מפזרים מלח גס בנדיבות, ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-100 מעלות ל-3-4 שעות, עד שהעגבניות מצטמקות ומתייבשות.
 
זהו, פשוט, קל וטעים טעים!
 
  
היפהפיות לפני... 
 
 
והיפהפיות אחרי... 
 
 
בצנצנת עם המון שמן זית 
 
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

48 תגובות

בחירת העורך
מציצים מעבר לים
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל CooknBake אלא אם צויין אחרת