00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסמים מתוקים

פלאן ריבת חלב פורנוגרפי ולא מוסרי לחלוטין

06/10/2009
פלאן ריבת חלב פורנוגרפי ולא מוסרי לחלוטין
פלאן - קרם קרמל קינוח דרום אמריקאי
זכור לי מילדותי
במיוחד מהצד הארגנטינאי  שלי
עכשיו הכנתי בגרסה אחרת, שחומה יותר וקלת הכנה
קינוח שהאושפיזין שלכם יגידו: וואו ...

קינוח למכורים כבדים בלבד 
אין כניסה למתנזרים  שבנינו
רק לאלה שלא אכפת להם להזריק מנת יתר
וזו הזרקה ישירות לוריד
למוח ,לעיניים לאף, לכל החושים
קינוח HARD CORE
קינוח חולני
קינוח לא מוסרי
כולל תמונות
בקיצור קינוח פורנוגרפי קולינארית
ר א ו   ה ו ז ה ר ת ם  !!!
 
Dulce de Leche Flan 
 
 
מתוק מתוק טעים טעים
מחליק במורד הלשון כאילו אין מחר
טיפות ריר נוטפות בצידי הפה כשנוגסים .......
 
הקינוח המושלם לסוכה רק זהירות שהסכך לא יקרוס מהתמוגגות.



פלאן ריבת חלב (Dulce de Leche Flan ) מושחת ולא מוסרי .
 
המרכיבים לחטא :
 
ציוד :
אני השתמשתי בסיר הפלא ניתן לרכוש ברשת חצי חינם
אם אין - תבנית עגולה עם חור בגודל 24-25 ס"מ
לא סיליקון .
קלחת קטנה
תבנית נוספת מספיק גדולה כדי להכיל את התבנית העגולה - אני השתמשתי בחד פעמית מאלומיניום מלבנית גדולה אותה שמתי מעל תבנית התנור.
יריעת נייר כסף לכיסוי התבנית.
 
1/3 כוס סוכר
1/4 כוס מים
550 גרם ריבת חלב (ממליצה של חברת "קומידה" ) - בערך קופסא ושליש - קנו מאזניים  למטבח הכל יהיה יותר קל
1 כוס חלב
6 חלמונים
1/2 כף קורנפלור
 
יאללה לעבודה
 
לחמם תנור ל- 200 מעלות.
 
לשים בקלחת את הסוכר להוסיף 1/4 כוס מים לנער כדי לוודא שהמים מכסים את הסוכר,
לקרמל מעל האש עד המסה ועד שסוכר מגיע לצבע חום מוזהב
להשגיח כל הזמן כי יכול להשרף בקלות וחבל.
 
את הקרמל לשפוך לתבנית להשתדל לצפות את התחתית והשוליים , להניח בצד (להשתדל מהר כי הקרמל יתחיל להיקרש).
 
לשים את התבנית העגולה בתוך התבנית החד פעמית ואת שניהם לשים בתבנית התנור כדי שיהיה יציב, להניח בצד.
 
במערבל להקציף את יתרת החומרים עד אחידות.
 
לשפוך לתבנית את הבלילה לכסות בנייר הכסף ולהכניס לתנור החם.
כשהתבניות בתוך התנור לשפוך מים חמים לתבנית העמוקה עד לפחות לחצי מגובה התבנית העגולה. 
 
לאפות ... (לא בטורבו) לא להבהל , כן כן בין שעה וחצי לשעתיים !!! או עד שמתייצב,  אפשר אחרי שעה בערך  לבדוק בעזרת הכנסת סכין למרכז אם יוצא יבש אז מוכן  .
 
לבדוק מדי פעם מה מצב המים אם מתאדה להוסיף - לי לא קרה שהתאדו.
 
לצנן במקרר 6 שעות לפחות או ללילה.
 
לשחרר בשוליים בעדינות עם סכין
 
אפשר לחמם את התחתית מספר דקות כשמחממים רק את החלק התחתון שבתנור
כדי לשחרר ביתר קלות ולא להסתכן בפיקשוש.
 
הופכים את התבנית על צלחת הגשה .
 
מתענגים ומגיעים למחוזות אחרים .
ואם לא מספיק מושחת אפשר להגיש עם קצפת או גלידת וניל ליד.
מקור המתכון - http://thecookieshopinenglish.wordpress.com/2009/09/25/dulce-de-leche-flan/
 
אם אהבתם מקסמו אותי, לחצו על - MAX IT תודה.
לבריאות ונתמתק ....
 
מזמינה אתכם להציץ גם ב......
 
 
 
 
 
 
 
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

79 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל BEAUTY האחת אלא אם צויין אחרת