00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

שיתוף מהמטבח הפרטי

מרקחת חבושים ארגמנית

 

 
היום החלטנו להכין מרקחת חבושים.
 
הטרחה שבקילוף ממש מרפה ידיים. ולמי שבכל זאת מוכן להכין, ולהתאמץ אפשר גם לקבל הקלה. לא לקלף את הקליפה אלא להשאיר אותה. לבשל ריבת חבושים עם מהפרי עם הקליפה.
 
 
 
 
....

 

 
לוקחים 8 חבושים.
מנקים היטב בעזרת מברשת קרצוף קשה.
חותכים ל-4 לאורך.
מסירים גלעינים.
חותכים לקוביות או פלחים.
מבשלים את החבושים עם 1/2 ק"ג סוכר.
 
 
אחרי שעה בישול, מוסיפים 1 שקית תמצית וניל וממשיכים לבשל עוד כחצי שעה.
 
לבשל על אש נמוכה מאד. שומרים שיישארו נוזלים בבישול והחבושים לא יתייבשו לגמרי.
 
ההפתעה: הריבה יוצאת בצבע אדמדם יין ולא הכתום הרגיל כאשר מקלפים את הקליפה.
 
שומרים בצנצנת.
 
ושומרים גם על הצנצנת.
 
 
.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

מאילו מדינות מבקרים
free counters
בחירת העורך
אלבום תמונות בתפוז
פתגם היום/ציטוט היום
  • "אוכל, הוא בעצם סמל לאהבה. כשמכינים אותו..
ביקורת מסעדות
עיצוב מטבחים
"הקוראים המשפיעים"
  • בדידותו של קורא המחשבות
  • "המאמינים"
מוצרים-סקירות/המלצות
קוביית קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אילה56 אלא אם צויין אחרת