00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

שיתוף מהמטבח הפרטי

סלט פלפלים ב-3 צבעים

סלט פלפלים ב-3 צבעים

 

קולים פלפלים בצבעים (אדום, ירוק, כתום/צהוב) בתנור

או מטגנים במחבת עם מעט שמן.

כמות מומלצת - 2 מכל צבע.

יש לנקב את הפלפלים במזלג לפני טיגון או קליה.

 לאחר הקליה/טיגון:
 
שמים את הפלפלים במסננת (לניקוז נוזלים) ומכסים בצלחת.
 
- עכשיו זה השלב שהפלפלים `מזיעים` ואפשר יהיה אח"כ להוריד את הקליפה בקלות -
 

כשהפלפלים מתקררים,

מקלפים את הקליפה,

. מסירים גלעינים וחותכים לרצועות לאורך.

מערבבים את הפלפלים עם התחמיץ. מקררים היטב ומגישים.

***

תחמיץ/רוטב לפלפלים קלויים ב-3 צבעים

הכמויות לא מדוייקות. אפשר להוסיף או להפחית: איך שאוהבים:

בסוגריים (המלצה)

חומץ (1/4 כוס)

שמן, (4 כפות רק אם קלוי בתנור),

פלפל לבן,

מלח, 4

 שיני שום כתוש.

***

     

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

מאילו מדינות מבקרים
free counters
בחירת העורך
אלבום תמונות בתפוז
פתגם היום/ציטוט היום
  • "אוכל, הוא בעצם סמל לאהבה. כשמכינים אותו..
ביקורת מסעדות
עיצוב מטבחים
"הקוראים המשפיעים"
  • בדידותו של קורא המחשבות
  • "המאמינים"
מוצרים-סקירות/המלצות
קוביית קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אילה56 אלא אם צויין אחרת