00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של מירי

פשטידת תרד מעולה!!!

שלום לכולם.....
כמעט חודשיים שלא עידכנתי את הבלוג אבל אני מקווה שעכשיו יהיה לי יותר קל להגיע לזה.
יולי אוגוסט עברו בעינויים - חופש גדול!!!
קשה לגדל היום חמישה ילדים ועוד לשרוד איתם את החופש הגדול.
עכשיו אחרי ההסבר הקצר אך הארוך מקוה שהבנתם.
ונעבור למתכון....
פשיטדה טובה ומשביעה חייבת להיות עם תחתית בצק פריך אחרת היא נגמרת מהר מאד..
קבלו מתכון שהוא שילוב של 2 מתכונים. האחד פשטידת תרד רגילה והשני של קלתית בצק פריך שנלקח ממתכון אחר.
 
בצק:
 
2 כוסות קמח
1/4 כוס מים
150 גרם מרגרינה קרה
מלח
 
ללוש לבצק אחיד ולשטח על תבנית עגולה 26 או תבנית פאי.
 
מילוי:
 
חבילת תרד
1 קוטג`
3 ביצים
1/2 גבינה בולגרית מגוררת
150 גרם גבינה צהובה מגוררת
3 כפות קמח תופח
1 גביע שמנת חמוצה
 
לשטוף היטב את התרד ולקצוץ דק מאוד.
להוסיף את שאר המצרכים ולערבב היטב.
לשפוך את העיסה על הבצק בתבנית ולאפות בתנור שחומם מראש בחום בינוני 180 מעלות עד שהשכבה העליונה שחומה. (ראה תמונה).
 
טיפ: יש בחנויות קופסאות תרד סגורות עם כיתוב "ללא חרקים" או "חסלט".
אני ממליצה עליהם מאחר שתרד הינו ירק שמושך אליו חרקים רבים ואף לאחר
שטיפות רבות החרקים לא ממש יורדים מהעלים.
 
 
 
 
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

12 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל מי273 אלא אם צויין אחרת