00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

שיתוף מהמטבח הפרטי

רוטב תפוזים

רוטב תפוזים, במיוחד עבור הפסטייה.
 
 
 
 הכנות:
כוס מים + חצי כוס סוכר.
מיץ מ - 3 תפוזים.
פלחי תפוז אחד חתוכים לחתיכות קטנות.
כפית מיץ לימון.
סלילי קליפת תפוזים - חתוכים מראש בג`סטר.
כוס מים + כף קורנפלור.
 
 
אופן הכנה:
 
ראשית להצטייד בסבלנות. להכין ולבשל על אש קטנה.
 
מרתיחים בקלחת כוס מים וחצי כוס סוכר. 
 
 
 
כאשר הרוטב מצטמצם מאד, לפני שהופך לקרמל,  מוסיפים מיץ מ-3 תפוזים ואת פלחי התפוז, חתוכים מתפוז אחד.
 
              
 
ממשיכים לבשל עד לצמצום - כמעט כמו מרקחת.
 
 מוסיפים את סלילי קליפת התפוז וכפית מיץ לימון.
..
 
.
 
מבשלים עוד כ-5 דקות.
 
 
מוסיפים כוס מים שבתוכו ערבבנו כף של קורנפלור.
 
 
 
 
ממשיכים לבשל על אש קטנה עד שהקורנפלור מתאחד עם המרקחת היטב.
 
ברגע זה מכבים את האש.
 
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

מאילו מדינות מבקרים
free counters
בחירת העורך
אלבום תמונות בתפוז
פתגם היום/ציטוט היום
  • "אוכל, הוא בעצם סמל לאהבה. כשמכינים אותו..
ביקורת מסעדות
עיצוב מטבחים
"הקוראים המשפיעים"
  • בדידותו של קורא המחשבות
  • "המאמינים"
מוצרים-סקירות/המלצות
קוביית קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אילה56 אלא אם צויין אחרת