00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

שיתוף מהמטבח הפרטי

סלט חצילים במיונז

 
 
סלט חצילים במיונז
 
 
 
קולים 2 חצילים : בתנור או על הגז.
 
אפשר לקלות ישירות על הגז, אבל זה מלכלך מאד.
אפשר לקלות  בתנור או בתבנית אפייה ישנה - שמונחת ישירות  על הלהבות. יוצא שרוף `על האש`
 
קולים היטב מכל הצדדים.
 
 
  
לאחר הקלייה: שמים את החצילים במסננת על מנת להגיר נוזלים - בעיקר מרירות. (לא לוותר על השלב הזה)
 
לאחר שמתקרר: חותכים את החציל לכל האורך, ומוציאים את בשר החציל.
 
 
מרסקים את בשר החציל, בעזרת מזלג. (או טוחנים במגי`מיקס)
 
מוסיפים: מיץ לימון, שום כתוש, פלפל, מלח ומיונז.
 
אפשר להחליף את המיונז בטחינה.
 
לקרר היטב.
 
ולהגיש.
 
 
 
 
 
 
 
 
פינת הפרגון -שאפו לפלורה על מניפת חצילים ביוגורט/טחינה
 http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1304038#comment
אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

מאילו מדינות מבקרים
free counters
בחירת העורך
אלבום תמונות בתפוז
פתגם היום/ציטוט היום
  • "אוכל, הוא בעצם סמל לאהבה. כשמכינים אותו..
ביקורת מסעדות
עיצוב מטבחים
"הקוראים המשפיעים"
  • בדידותו של קורא המחשבות
  • "המאמינים"
מוצרים-סקירות/המלצות
קוביית קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אילה56 אלא אם צויין אחרת