00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

טיקטאק יוצא לאכול

בראנץ` במסעדת אדורה

15/09/2009

אדורה, בן יהודה 226, תל-אביב

 

שבת בבוקר יום יפה

 

בשנים האחרונות ביססה אדורה את מעמדה כאחת המסעדות האהובות בתל-אביב. זוהי מסעדה קטנה, רומנטית, שהאוכל בה משלב ביצירתיות אלמנטים מהמזרח ומהמערב. אבי ביטון יצר את המסעדה בצלמו ובדמותו – וקנה בה מעמד של אחד השפים המובילים בישראל.

 

 

ביקרתי באדורה לפני שנה ואכלתי בה ארוחת ערב מופלאה ממש. הפעם חזרתי כדי לנסות את ארוחת הבראנץ` (79 ₪ לאדם), המוגשת פה בימי שבת בבוקר – וכוללת מבחר ממנות הבוקר של המסעדה.

 

 

הארוחה נפתחה עם לחם שאור חם באריזת נייר סגורה, שהוגש עם שום קונפי, אריסה של עגבניות מיובשות, ריבה, חמאה ומלח. מדובר באותם הלחם והמטבלים, שמוגשים כאן בשעות הערב.

 

 

 

אל השולחן הוגשו המנות הבאות:

 

מימין לשמאל: סלט קלמרי, סביצ`ה, תפוח אדמה - וביצים קשות

 

 

סלט ירקות

 

 

פסטיה של גבינות, תרד ועגבניות

 

 

ביצים עם פרמז`ן

 

 

אגז בנדיקט

 

 

שקשוקה חצילים ופטה

 

 

מסבחה חצילים ובשר עגל (התמונה יצאה מטושטשת)

 

 

סלסלת מאפים

 

 

הארוחה כללה גם שתייה קלה וקפה בסיום.

 

 

האוכל הוגש ביד נדיבה מאוד (ה- Refill ללא הגבלה) - ורק מהשאריות ניתן היה להאכיל מדינת עולם שלישי. כל המנות היו טריות, חביבות והוגשו בצורה אסתטית. מצד שני קשה לומר שהן היו מיוחדות מדי – ולא יצאנו מגדרנו מאף אחת מהן. למרות שמדובר בדיל משתלם כלכלית, חשנו שארוחת הבראנץ` באדורה חסרה את מגע הזהב של ביטון - זה שעושה כאן קסמים בשעות הערב.

 

ציון: 3.5 כוכבים

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

20 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל TickTack1 אלא אם צויין אחרת